En sann ketopizza - MINIMALT MED kolhydrater och mycket protein

Det är inte lätt att äta nyttigt i en värld där snabbmat och onyttiga halvfabrikat är mer lättillgängligt än hälsosammare mat. I affärerna fylls hyllorna av näringsfattig, processad mat som bidrar till att folkhälsan blir allt sämre samt ökar risken för hjärt- och kärlsjukdomar. Samtidigt räcker inte tiden alltid till för att varje dag laga hälsosam mat för att förse sig själv och sin familj med bra och näringsrik mat. Vi vill ändra på detta och erbjuda ett snabbt och enkelt alternativ som dessutom är nyttigt och full av näring när den stressiga vardagen har för få timmar på dygnet.

Våra nyttiga pizzor innehåller en mycket låg mängd kolhydrater medan en vanlig pizza är en stor kaloribomb med en onaturlig mix av snabba kolhydrater och fett. Att äta mycket kolhydrater och fett gör att kroppen använder kolhydraterna som energikälla medan fettet lagras som reserv i kroppen. De snabba kolhydraterna går ut direkt i blodet och ger dig snabbt energi men lika snabbt kommer energin att dala och du känner dig trött och hungrig. Genom att äta en begränsad mängd kolhydrater och öka intaget av protein och fett, såsom dieterna LCHF, low carb och ketogen kost förespråkar, stabiliseras blodsockernivån och insulinet, som är ett fettlagrande hormon, sjunker. Det innebär att kroppen börjar använda fett som energikälla istället för att förvaras i kroppen som reserv. For Real Foods nyttiga pizzor passar för den som äter enligt olika dieter och passar perfekt som LCHF-pizza eller keto-pizza, då de uppfyller kraven för den typen av kosthållning, men är också ett utmärkt alternativ för den som vill äta hälsosammare mat.

För den som går i tankarna att minska intaget av kolhydrater eller äter enligt en diet, som LCHF, low carb eller keto-diet, kanske rädslan av att vara ständigt hungrig uppstår. Detta är inget du behöver tänka på när du äter våra proteinrika, nyttiga pizzor då du fyller kroppen med bra kalorier, bestående av protein och fett. Protein är det näringsämne som mättar bäst per kalori och när du äter en lågkolhydratkost omvandlas fettet till en energikälla för kroppen.

Äggpizza_1080x1080
1080x1080_Jämförelse_Staplar

 

En hälsosam livsstil och att äta nyttigt behöver inte kompromissas med tid och god mat. For Real Foods pizzor är fullproppade med proteiner, fibrer, vitaminer och mineraler som kroppen behöver. Alla ingredienser är minimalt processade och utan konstiga tillsatser vilket också ger dess goda smak. Att äta hälsosammare mat eller att äta god mat är inget ställningstagande du behöver göra. Du behöver inte tacka nej till en pizzakväll med kompisarna eller familjen. Du kan unna dig en god pizza en fredagskväll eller varför inte en tisdag när dygnets 24 timmar inte räcker till.

 

grains_filled

Fri från
bröd & gluten

perfect_filled

Fri från
tillsatser

arm_filled

Keto
friendly

Ä-märket

GODKÄND AV ÄKTA VARA