Picture
 • REAL FOOD
 • MADE SIMPLE

GIVING BODIES
WHAT THEY NEED
AND MINDS WHAT
THEY CRAVE

 • REAL FOOD
 • MADE SIMPLE

GIVING BODIES
WHAT THEY NEED
AND MINDS WHAT
THEY CRAVE

girl.jpg
 • VÅR MISSION

ÅTERSKAPA DET NATURLIGA SAMSPELET MELLAN MÄNNISKA OCH MAT

Att äta bra är egentligen ganska enkelt. Det svåra är att det idag finns så många alternativ som låter enkla, men är allt annat än bra för dig. Mat som egentligen inte är mat – snarare sönderprocessade utfyllnadsprodukter med massor av tillsatser. Den kanske gör dig nöjd och mätt för stunden, men inte i långa loppet. Tvärtom är den svår för kroppen att hantera, gör mättnadskänslan kortvarig, skapar sug efter mer och gör det svårare för oss att lyssna på våra kroppar. Men så här har det inte alltid varit. Vi vill hjälpa till att återskapa samspelet mellan människa och mat. Vi vill bidra till en bättre folkhälsa och göra det enklare för dig att välja rätt.

Picture
 • VÅR
 • STORY

vi är foodies med en genuin passion för mat som älskar att sprida matglädje

Vi startade For Real! Foods med en tydlig ambition att få fler människor att äta hälsosamt - vårt bidrag till folkhälsan. Att äta bra handlar för oss om mer än att få i sig en exakt mängd av en speciell kost, räkna kalorier eller fokusera på specifika näringsämnen. Det handlar om att få i sig riktig mat. Mat som inte innehåller några konstigheter eller tillsatser. Mat som är lagad på riktigt bra råvaror. Mat som gör dig mätt och nöjd och som får dig att må bra både på kort och lång sikt. Mat som inte lurar kroppen, utan gör att du känner dig hungrig när du behöver näring, och behagligt mätt länge.

 

I vår lilla fabrik i Skärhamn på Tjörn jobbar vi varje dag med att testa, utforska och utveckla nya matupplevelser, alltid med samma omsorg om kvalitén, mycket smak och med stenkoll på innehållet. Vi är foodies med en genuin passion för mat som älskar att sprida matglädje och vi vägrar kompromissa. Varken med ingredienser, näring eller smak. Vi vill ge kroppar vad de behöver och sinnen vad de längtar efter. Vi vill ge dig RIKTIG mat!

Picture
 • VÅR SYN PÅ HÅLLBARHET

Låt oss börja med att enbart producera mat som våra kroppar behöver och som får oss att må bra.

Vi brinner för att minska den onödiga användningen av jordens resurser. Idag slängs mer än 30% av all mat som produceras samtidigt som mycket av den mat som når våra munnar är mat som ingen egentligen behöver. Det viktigaste för oss är därför att bara producera näringsrik och hälsosam mat som ger oss energi och som vi mår bra av att äta. Våra produkter är därför framtagna utifrån nedan filosofi:

 

NÄRINGSTÄT

Vi producerar näring och inte tomma kalorier. Näringstät mat är mat med mycket näring per kalori som ger våra kroppar energi och som gör oss tillfredsställda.

 

MER FRYST, MINDRE SVINN

Mindre än 1% av all fryst mat slängs jämfört med över 30% för många andra kategorier. En nyckel i att minska resurs-andvändningen och matsvinnet är således att äta mer fryst.

 

LOKALPRODUCERAT

Vi strävar efter att använda en stor andel svenska och lokalproducerade råvaror och på så sätt gynna den lokala näringen och minska globala transporter. Alla våra produkter är dessutom varsamt producerade i Skärhamn på Tjörn.

Picture
 • MANIFEST

real ingridients, real nutrition. real taste. real food!

Vi älskar att utmana människors förutfattade meningar kring hälsosam mat. Vi gör det med hjälp av vår enkla filosofi. Den är enkel eftersom den i stort sett bara handlar om att göra dig 100% nöjd, utan att kompromissa på något sätt. Du ska alltså både få i dig det kroppen behöver och det hjärnan vill ha. Tyvärr vill inte kropp och huvud alltid detsamma. Nästan aldrig om vi ska vara ärliga. Vi vet att det inte är lätt – och därför finns vi här, för att göra det enklare för dig! För oss på FOR REAL! FOODS känns det nästan som magi när vi lyckas skapa läckra smakexplosioner gjorda på bara riktigt näringsrika råvaror. Och känslan när man får sätta tänderna i de färdiga produkterna – en ren njutning för både kropp och själ. Därför lägger vi massa tid och energi på att få fram rätt smak och textur med naturliga ingredienser. Vi gör det för att vi älskar mat, och för att vi brinner för att kunna erbjuda spännande, fantastisk och hälsosam mat som människor verkligen VILL äta. Som sagt, vi vägrar kompromissa. Varken med ingredienser, näring eller smak. Vi vill ge kroppar vad de behöver och sinnen vad de längtar efter. Och svaret är RIKTIG mat!

Picture
Picture

VAD SOM GÖR OSS UNIKA!

 • Picture

  FRI FRÅN GLUTEN OCH SPANNMÅL

 • Picture

  BOTTEN PÅ SVENSK VITKÅL

 • Picture

  BOTTEN PÅ BJÄREKYCKLING

 • Picture

  GODKÄND AV ÄKTA VARA

 • Picture

  FRI FRÅN TILLSATSER

 • Picture

  RIK PÅ PROTEIN OCH FIBRER

 • Picture

  PRODUCERAD I SKÄRHAMN

köp oss här!

Allt fler butiker och restauranger upptäcker våra pizzor och i dagsläget finns vi hos över

400 återförsäljare och det tillkommer nya varje dag. Du hittar oss bland annat hos:

jobba.jpg

jobba med oss

Ta chansen och profilera dig inom hälsa och hållbarhet, och få samtidigt nya kunder med våra unika produkter. Våra brödfria hälsopizzor och pizzabottnar är helt unika av sitt slag och sälj idag inom dagligvaruhandeln samt hos fristående restauranger, restaurangkedjor och hotell.