Glutenfri pizza utan bröd

Äntligen kan du äta en riktig god pizza utan gluten som dessutom är brödfri! For Real! Pizza bakas helt utan spannmål vilket gör dem naturligt glutenfria och helt fria från bröd. Bottnarna bakas istället på svensk lokalodlad vitkål eller svensk kyckling. Unika råvaror med unika egenskaper för en pizza. Eller vad sägs om en pizza som är Low carb, Rik på protein, Rik på fibrer och full med näring.

Pizzorna passar särskilt för dig med celiaki men är också det självklara valet för dig som bara vill undvika bröd och gluten av hälsoskäl.

Unika bottnar med klassiska smaker

I stället för spannmål och vetemjöl bakas våra bottnar på ett helt nytt och hälsosamt vis. Allting görs av oss själva från grunden i vår egen lilla fabrik. Vi har idag två olika typer av bottnar - svensk lokalodlad vitkål eller svensk kyckling och parmesan. Samtliga pizzor är helt fria från spannmål och gluten.

I vår webshop kan du exempelvis välja mellan vår Mozzarella Pesto med vår egengjorda nötfria pesto, Capricciosa med svensk skinka eller varför inte skapa din egen lyxpizza med våra förgräddade pizzabottnar?